Bloggnorge.com // Helt vanlig hverdag, eller?
Start blogg

Helt vanlig hverdag, eller?

Livets opp og nedturer

Litt sånn start på en torsdag

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 7. november , 2019 kl. 06:03

Jeg skjønner så godt at vi skal stemme utifra hvordan vi selv ønsker det og har det. Likevel så blir en på mange måter rammet når en da ikke er i jobb, ikke er frisk nok til å jobbe, ikke takler hverdagen helt som jeg faktisk ønsker. Det er mange momenter som kommer inn her. Jeg ønsker så veldig en jobb, men hvilken arbeidsgiver vil ha meg? Jeg er dessverre en arbeidskraft som en ikke kan stole på er oppegående hver dag, ikke til faste tider, i hvertfall. Jeg skjønner godt at jeg da ikke er attraktiv i arbeidslivet. Det gjør vondt å tenke på. Jeg er 50 % ufør og det er faktisk ikke noe å leve av, så klart, drømmen om en jobb er der så absolutt. Altså gjøre nytte for meg og samtidig tjene noen kroner ekstra. NAV har fortalt meg at jeg har så mange ressurser og det har jeg nok, men dessverre ikke til alt. Viktig å skille litt det ordet ressurser. Det er ikke sikkert at mine ressurser holder i arbeidslivet, selv om jeg så gjerne skulle ønske det.

Jeg starter som regel dagene veldig tidlig og da rekker jeg å lese meg litt opp på morgenens nyheter. Men si meg en ting, hvorfor skyter strømprisene i været så fort det blir kaldt? Her kjenner jeg på noe veldig feil. Vi trenger alle strøm i dette landet og nå som det er vinter, ja da trengs det faktisk enda litt mer. Hva med vi som lever med liten inntekt? Hjelp, tenkte jeg…hvis det stemmer at det hopper 70 % opp…nei, da er det noe galt. Det er nesten så jeg vurderer å gå i hi, sove meg igjennom vinteren under en varm dyne. Men, det er ikke mulig da jeg ikke er en bjørn som går i hi. Jeg har et liv og hverdagen må igjennom likevel.

Startet også dagen med en god kopp kaffe og så er det å tenke seg litt igjennom hva denne dagen skal bringe? Har egentlig ikke så mange planer annet enn en liten tur ut i butikken. Så blir det vel å lese seg opp litt mer på nyheter og annet og min faste lille tur. Ikke en voldsom torsdag, akkurat.

 

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.